• Újszülött
AIZYUAD MINKET, Divat, Felnőtt Vicces Teherautó Sapka, Állítható, Mosható Baseball Sapka Férfiak, mind a Nők, Vicces Ajándék,

AIZYUAD MINKET, Divat, Felnőtt Vicces Teherautó Sapka, Állítható, Mosható Baseball Sapka Férfiak, mind a Nők, Vicces Ajándék,

HUF 0.67
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

100% PoliészterCsak A Kézi Mosogatás.Az anyag puha, kényelmes, lélegző, színültig erős, texturált, a hátsó lélegző mesh, egyszerű, nem deformált, napernyő, valamint fényvédő, tartós, a hátsó állítható a kétsoros kialakítás, a mérete a sapka állítható szabadon szerint a méret a fejét, alkalmas sok ember viselet, de praktikus.Alkalmas a napi, szabadtéri, sport, szabadtéri tevékenységet, utazást, bulik, stb.Ajánlott, hogy mind a férfiak, mind a nők mossa meg a kezét.Ne nyomja meg a vagy a bökkenő.A különböző mérési módszerek, ezt a dimenziót az adatok normális.A hiba belül lesz 1-2 cm.Ha bármilyen minőségi probléma, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.Mi garantálja a tökéletes vásárlási élmény.Kiegészítő szerkezet : kalap felső+napellenző+kalap+hátsó háló+állítható csat.A termék jellemzői : .Küldetés Kifutón : .Ez a kalap képesek elnyelni, veríték, páramentesítés, pedig nagyon alkalmas visel a fején.A színültig nehéz, ami javítja a stabilitást, az egész szerkezet.Az íves gumi napellenző jó a napellenző hatállyal módosítja, az alakja az arc.Vissza a kalapot fel van szerelve egy beállító gomb.A mérete a sapka állítható szabadon szerint a fej típus.Erős funkcionalitás,Erős ultraibolya sugárzás okozhat a bőr problémákat.Viseljen kényelmes halászati teherautó-sofőr sapka védi a bőrt a káros ultraibolya sugárzás edzeni biztonságosan a szabadban.
A tényleges termék enyhe szín különbség, ami egy normális hiba.Ha bármi probléma lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot.Termék specifikáció : Anyag : poliészter.Alkalom : használható minden alkalommal.Megy ki, szabadtéri sport, utazás, buli, vagy vásárolni.Méret : egy méret, a vissza gomb állítsa be a méretet.Mennyiség : teherautó sapka 1.Kiegészítő szerkezet : kalap felső+napellenző+kalap+hátsó háló+állítható csat.A termék jellemzői : Küldetés Kifutón : Ez a kalap képesek elnyelni, veríték, páramentesítés, pedig nagyon alkalmas visel a fején.A színültig nehéz, ami javítja a stabilitást, az egész szerkezet.Az íves gumi napellenző jó a napellenző hatállyal módosítja, az alakja az arc.Vissza a kalapot fel van szerelve egy beállító gomb.A mérete a sapka állítható szabadon szerint a fej típus.

Főbb jellemzők

Fabric:
polyester.
Occasion:
can be used in all occasions. Going out, outdoor sports, travel, party or shopping.
Size:
single size, the back button can adjust the size.
Quantity:
truck cap 1.
Accessory structure:
hat top+sun visor+brim+back mesh+adjustable buckle.
Product features:
Mission Runway:
This hat can absorb sweat and dehumidify, and is very suitable for wearing on the head. The brim is hard, which improves the stability of the whole structure. The curved rubber sunshade has good sunshade effect and modifies the shape of the face. The back of the hat is equipped with an adjustment button. The size of the hat can be adjusted freely according to the head type.:
Strong functionality:
Strong ultraviolet radiation can cause skin problems. Wear this comfortable fishing truck driver's hat to protect your skin from harmful ultraviolet radiation and let you exercise safely outdoors.:
The actual product has slight color difference, which is a normal error. If you have any problem, you can contact us at any time. :

A vevőknek is tetszik