• Újszülött
VINIL BÉKA hőátadás Vinil Roll HTV Vinil - 12x12ft Ezüst Vas a Vinil a Pólók, Hő Nyomja meg a Vinil DIY Kézműves Minták (Ezüst)

VINIL BÉKA hőátadás Vinil Roll HTV Vinil - 12x12ft Ezüst Vas a Vinil a Pólók, Hő Nyomja meg a Vinil DIY Kézműves Minták (Ezüst)

HUF 3.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

?MAGAS MINŐSÉG : Készült PU anyag, puha, kemény, stretch szövet deformáció nélkülHőátadás vinil kifejezetten úgy tervezték, hogy ellenálljon több mosás nélkül hámlás, repedés, vagy gyengült.Megtartja színű, élénk után is sokáig használni. ✂️KÖNNYEN ALKALMAZHATÓ : Csak használja kézműves vágó, egy otthon, vas, hogy a munkát.Alkalmazni, körülbelül 10-12 másodperc 302-320 °F (150-160 °C), majd 10 KILÓT a nyomás.Győződjön meg róla, hogy hideg héja. ?Széles KÖRBEN HASZNÁLJA : Alkalmas pamut, poliészter, műselyem, pamut/poliészter kevert szövet.Hőátadás vinil nagyon hasznos tervezés, saját, egyedi pólók, ruhák, táskák, melegítőfelső, kötények, kapucnis felső, farmer, táska, párna, stb.Vagy bármi más, ami ellenáll a hőmérséklet alkalmazzák. ?TARTÓS & KÖRNYEZETBARÁT : A vinyls szakmailag hiteles többször tesztelt teljesen tökéletes a ruhák, még a gyermek, bébi ruházat. ?LEGJOBB AJÁNDÉK : Ez a vinil lehet réteges több színben, így fel tudja használni a mérkőzés bármilyen színt a korlátlan lehetőségek.Ez a tökéletes módja annak, hogy felszabadítsa a kreativitás.Könnyen megoldja a problémát a választott ajándékot.Egy nagyszerű választás a Karácsony, Halloween, évforduló, születésnapi ajándékok magát, családját, szeretteit, barátait.Különösen azok, akik szeretik a kézművesség.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik