• Újszülött
GUPENG valamint a Turné Busz Tű Minder a Hímzés, Mágneses Pin tartó keresztszemes, Hímzés, illetve Hímzéssel, Tartozékokkal (2 DB)

GUPENG valamint a Turné Busz Tű Minder a Hímzés, Mágneses Pin tartó keresztszemes, Hímzés, illetve Hímzéssel, Tartozékokkal (2 DB)

HUF 3.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Csomag tartalma】2 db hold, a turné busz tű értük 【Tű Minder Mágnes】A tű minder jön a két mágnes, egy csatolt vissza, majd egy tartsa lenyomva rá a szövet, hátulról.Mágnes többször tesztelték, továbbfejlesztett,A mágnes erős ahhoz, hogy tartsa a tűt. 【Aranyos, Hasznos】Egyszerűen chuck a tű le, ha kell egy kis szünetet, hogy a mágnes fogja neked.A legjobb módja annak, hogy a mágnesek utolsó csúsztatva őket egymástól, mint inkább húz, vagy csukódik össze, ez biztosítja, hogy nem törik el. 【Értékesítés utáni】Ha nem 101% - ig elégedett a tű követelő,csak habozzon kapcsolatba lépni velünk. 【Megjegyzés】Ez a használt erős mágnesek, győződjön meg arról, hogy távol elektronika.Mivel a természet a mágnesek kérlek, vigyázz magadra kis gyermekek körül, mint ezek válhat hihetetlenül veszélyes, ha lenyelik. 【Csomag tartalma】2 db hold, a turné busz tű értük. 【Tű Minder Mágnes】A tű minder jön a két mágnes, egy csatolt vissza, majd egy tartsa lenyomva rá a szövet, hátulról.Mágnes többször tesztelték, továbbfejlesztett,A mágnes erős ahhoz, hogy tartsa a tűt. 【Aranyos, Hasznos】Egyszerűen chuck a tű le, ha kell egy kis szünetet, hogy a mágnes fogja neked.A legjobb módja annak, hogy a mágnesek utolsó csúsztatva őket egymástól, mint inkább húz, vagy csukódik össze, ez biztosítja, hogy nem törik el. 【Értékesítés utáni】Ha nem 101% - ig elégedett a tű követelő,csak habozzon kapcsolatba lépni velünk. 【Megjegyzés】Ez a használt erős mágnesek, győződjön meg arról, hogy távol elektronika.Mivel a természet a mágnesek kérlek, vigyázz magadra kis gyermekek körül, mint ezek válhat hihetetlenül veszélyes, ha lenyelik.Jellemzők : Anyaga : ötvözet, mágnes Minta : hold, a turné busz Méret : 1.2 a Csomag tartalma : 2 x tű értük.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik