• Újszülött
Akril Bőr Táska Sablon, Átlátszó Bőr Minta, Bőr, Sablonok Egyetlen Váll Táska Bőr Kézműves Minta Akril SingleShoulder Táska, Bőr, Sablonok

Akril Bőr Táska Sablon, Átlátszó Bőr Minta, Bőr, Sablonok Egyetlen Váll Táska Bőr Kézműves Minta Akril SingleShoulder Táska, Bőr, Sablonok

HUF 2355.30
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Ajánlások - Kemény műbőr, mint például a zöldség puha bőr, ajánlott vágott egy ár mellett a minta sort, vagy közvetlenül vágott egy bőr késtKezdőknek javasoljuk, hogy töltse ki a termelés irányítása alatt egy speciálisan kijelölt személy.Akril Sablon Bőr Minta - késztermék egy Táska válltáska.Használja ezeket a termékeket, hogy táskák, egységes?válltáska, majd keresztbe test táska, stb. gyakorlati bőr DIY eszközök.Sablon anyag-Készült prémium akril anyag, szilárd, viselni?ellenálló, könnyen tárolható, tartós használata.Pontos vágás, átlátható, világos, nagyon kényelmes a vágás bőr minták.Prémium Minőségű - Ez a sablon egy tartós, átlátszó eszköz pontos vágás, kényelmes önnek, könnyen tárolható, illetve használható sokáig.Gondosan Csomagolt - A minta hatálya alá tartozó nátronpapír, hogy megakadályozza az ütközést karcolások, a szállítás során, akkor tépd fel lehet használni.Ajánlások - Kemény műbőr, mint például a zöldség puha bőr, ajánlott vágott egy ár mellett a minta sort, vagy közvetlenül vágott egy bőr kést.Kezdőknek javasoljuk, hogy töltse ki a termelés irányítása alatt egy speciálisan kijelölt személy.Akril Sablon Bőr Minta - késztermék egy Táska válltáska.Használja ezeket a termékeket, hogy táskák, egységes?válltáska, majd keresztbe test táska, stb. gyakorlati bőr DIY eszközök.Sablon anyag-Készült prémium akril anyag, szilárd, viselni?ellenálló, könnyen tárolható, tartós használata.Pontos vágás, átlátható, világos, nagyon kényelmes a vágás bőr minták.Prémium Minőségű - Ez a sablon egy tartós, átlátszó eszköz pontos vágás, kényelmes önnek, könnyen tárolható, illetve használható sokáig.Gondosan Csomagolt - A minta hatálya alá tartozó nátronpapír, hogy megakadályozza az ütközést karcolások, a szállítás során, akkor tépd fel lehet használni.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Akril Template Material : Acrylic Color : Mint a képen shown Function : A modell lehet használni, hogy egy-váll bag Finished Stílus : Egységes-váll bag Reference Hardver : D-gyűrű, szegecsek, horgok, buckles Material Leírás : Kb. 4-6 méter (kézi mérés, kizárólag hivatkozás) Javaslatok : 1. Kemény bőr, mint a zöldség puha bőr, ajánlott, hogy vágja végig a sablon egy awl, vagy vágás közvetlenül a bőr kést.

Főbb jellemzők

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Acrylic Template
Material:
Acrylic
Color:
As picture shown
Function:
The model can be used to make a single-shoulder bag
Finished Style:
Single-shoulder bag
Reference Hardware:
D-rings, rivets, hooks, buckles
Material Description:
Approx. 4-6 feet (manual measurement, for reference only)
Recommendations:
1. Hard leather, such as vegetable soft leather, is recommended to be cut along the template with an awl, or cut directly with a leather knife.:
2. For some leather processed by special crafts, the cortex cannot be marked with an awl, so it needs to be cut with a quick-silver pen.:
Package List:
12 x Acrylic Template :

A vevőknek is tetszik