• Újszülött
TOPINCN Anális Köcsög Tisztább, Tiszta Megtekintése Víz Szintjét Skála Kézzel Nyomja meg a Hüvelyi Köcsög PP a Nők (Rózsaszín)

TOPINCN Anális Köcsög Tisztább, Tiszta Megtekintése Víz Szintjét Skála Kézzel Nyomja meg a Hüvelyi Köcsög PP a Nők (Rózsaszín)

HUF 7191.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Tiszta Ellenőrzése : Átlátszó tartályban víz szintjét skála lehetővé teszi, hogy egyértelműen ellenőrizze a használat, adagolás, ami nagyon kényelmes használniJobb Tisztítás : Készült prémium PP anyag, az anál zuhany üveg is használható, a gyógyszeripari folyékony forcleaning, valamint a kezelés hatása.Széles a Közüzemi : teljesen illeszkedik mind a férfiak, mind a nők az anális tisztító rendszer használható a hüvelyi, anális sok más érzékeny területeken.Kényelmes Használat : A hüvelyi paraszt, hosszú, puha tömlő lehetővé teszi, hogy egyszerű, takarítás, mosás, így jobban érezd jól magad a jó hatása.Könnyű Kézzel Nyomja meg a gombot : Lehet túlnyomásos kézzel nyomja meg a, a hüvelyi tisztább biztosítja a jó ivóvíz páramentesítő gyengéd tisztítás megakadályozza backflow. Kényelmes Használat : A hüvelyi paraszt, hosszú, puha tömlő lehetővé teszi, hogy egyszerű, takarítás, mosás, így jobban érezd jól magad a jó hatása. Könnyű Kézzel Nyomja meg a gombot : Lehet túlnyomásos kézzel nyomja meg a, a hüvelyi tisztább biztosítja a jó ivóvíz páramentesítő gyengéd tisztítás megakadályozza backflow. Széles a Közüzemi : teljesen illeszkedik mind a férfiak, mind a nők az anális tisztító rendszer használható a hüvelyi, anális sok más érzékeny területeken. Jobb Tisztítás : Készült prémium PP anyag, az anál zuhany üveg is használható, a gyógyszeripari folyékony forcleaning, valamint a kezelés hatása. Tiszta Ellenőrzése : Átlátszó tartályban víz szintjét skála lehetővé teszi, hogy egyértelműen ellenőrizze a használat, adagolás, ami nagyon kényelmes használni.Spec : Elem Típus : Hüvelyi Douche Material : PPWeight : 140 ~ 183 g / 4.) Package List : 1 x Hüvelyi Douche1 x Tömlő.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik