• Újszülött
USB-C-HDMI-VGA Adapter (4K@60Hz) 2 az 1-ben Kettős Kijelző C VGA HDMI Splitter Adapter a Mobil Telefon/PC/Projektor (Ezüst)

USB-C-HDMI-VGA Adapter (4K@60Hz) 2 az 1-ben Kettős Kijelző C VGA HDMI Splitter Adapter a Mobil Telefon/PC/Projektor (Ezüst)

HUF 4139.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【2-in-1 USB C Adapter】 USBC HDMI+VGA Adapter lehetővé teszi, hogy a készülékek csatlakoztatása az USB C Típusú portok két külső megjeleníti a HDMI vagy VGA kábelek, így élvezheti a filmeket, tanulni, játszani, együtt a család, a külső nagy képernyőn egy projektor 【USB-C-VGA Adapter】 USB-C-VGA adapter kimenet támogatja 1920x1200@60 Hz, valamint 1080 P@60 Hz (Full HD).USB-C laptopok csatlakoztassa a külső monitort projektorok, hogy a munka hatékonyabb. 【USB-C-HDMI Adaptert,】 USB-C-HDMI Adapter kimenet támogatja a maximum 4k*2k@30 Hz; maximális felbontása 1920 x 1080 P@60 Hz mind a portok, támogatja az egyidejű videó, audio kimenet. 【Kettős kijelző szinkronizálás beállítása】 Nem vezető, külső áramforrás szükséges, C Típusú VGA használható eszközök csatlakoztatása USB-C kompatibilis monitor vagy kijelző amikor mindkét port dolgozik egyszerre ⚠️Megjegyzés : A kiterjesztett módban, a HDMI vagy VGA kimenetre csatlakozó munka, egyidejűleg mindkét jeleníti meg, csak mutasd meg ugyanaz a tartalom. 【Plug and Play】 USB-C-HDMI+VGA adaptert nem igényel vezetők, mind a külső tápegység.Csak győződjön meg róla, hogy az USB-C fogadó eszköz, például laptop/tablet/telefon támogatnia kell az USB-C kijelző kimenet. ⚠️Megjegyzés : Nem minden USB-C készülék kompatibilis-e. 2-in-1 USB C Adapter.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik