• Újszülött
Gamepad Vezérlő 2.4 G Wireless Vevő Xbox Serise X/S, Anti-Skid Rocker Játék Kezelni a Fejhallgató Jack & Share Gomb (Fekete)

Gamepad Vezérlő 2.4 G Wireless Vevő Xbox Serise X/S, Anti-Skid Rocker Játék Kezelni a Fejhallgató Jack & Share Gomb (Fekete)

HUF 8496.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

1 Alkalmazkodás : Az XBOX konzol játékok, a különböző számítógépes játékok.4 G wireless kapcsolattal alkalmas Xbox konzolok, Windows, valamint a Pc-k. Fejhallgató-Csatlakozó : A sztereó fejhallgató-csatlakozó, zárt fejhallgató-csatlakozó. Gombok : a Megosztás gombokat, zökkenőmentes screenshotok, valamint a közös tartalmat.Megosztás gombot a sima letöltés, megosztás a tartalom.Dupla motor rezgés, alkalmas autóverseny játékok. Kényelmes Markolat : Használjon egy nagy pontosságú anti-skid rocker, hogy a művelet simább, s ellenállás nélkül.Tovább tapadás nélkül csúszik, még kényelmes illeszkedést, valamint közelebb a bőr.Gamepad Vezérlő 2.4 G Wireless Vevő XBOX Serise X/S, Anti-Skid Rocker Játék Kezelni a Fejhallgató Jack & Share Gomb Leírás : 1. Alkalmazkodás : Az XBOX konzol játékok, a különböző számítógépes játékok.4 G wireless kapcsolattal alkalmas Xbox konzolok, Windows, valamint a Pc-k. Fejhallgató-Csatlakozó : A sztereó fejhallgató-csatlakozó, zárt fejhallgató-csatlakozó. Gombok : a Megosztás gombokat, zökkenőmentes screenshotok, valamint a közös tartalmat.Megosztás gombot a sima letöltés, megosztás a tartalom.Dupla motor rezgés, alkalmas autóverseny játékok. Kényelmes Markolat : Használjon egy nagy pontosságú anti-skid rocker, hogy a művelet simább, s ellenállás nélkül.Tovább tapadás nélkül csúszik, még kényelmes illeszkedést, valamint közelebb a bőr.Tulajdonságok : Alkalmazható : XBOX Serise X/S Szín : Fekete, Fehér, Sárga, Kék, Piros (opcionális) Anyag : Műanyag Felület : C-Típusú Termék súly : 320g a Termék mérete : Kb 155x110x25mm/6.98inch termékek Listája 1 x Szerencsejáték kezelni, 1 x 2.4 G vevő E kezelni a fogadó csak a 2 kezeli egyszerre.Ügyfeleknek meg kell vásárolni a saját akkumulátor,Akkumulátorok nem tartalmazza.

Főbb jellemzők

Applicable:
for XBOX Serise X/S
Color:
Black, White, Yellow, Blue, Red (optional)
Material:
Plastic
Interface:
Type-C
Product weight:
320g
Product size:
About 155x110x25mm/6.10x4.33x0.98inch
Product List:
1 x Gaming handle:
1 x 2.4G receiver:
This handle on the host can only use 2 handles at the same time.:
Customers need to buy their own batteries,Batteries are not included in the set.:

A vevőknek is tetszik