• Újszülött
vimapo a Könnyű Műanyag Összecsukható Hátizsák, Utazás, 20L Pakolható Túrázás Daypack, Kemping Szabadtéri Kerékpáros Táska Felnőttek (Lila)

vimapo a Könnyű Műanyag Összecsukható Hátizsák, Utazás, 20L Pakolható Túrázás Daypack, Kemping Szabadtéri Kerékpáros Táska Felnőttek (Lila)

HUF 1799.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Összehajtható & Könnyű】- Ez az összecsukható hátizsák készült ultra-könnyű, vízálló nylon anyagbólSúlya mindössze 0.7 kg lehet hajtani tárolt, kényelmesen a trolibusz esetében vagy a táskánkban van, amikor az utazás, vagy vásárlás. 【Aranyos színű】- A szín kombináció nagyon aranyos könnyű mérkőzés a ruhát. 【Multi-rekesz】- van egy kapacitása 20 liter, intézkedések 16.5 x 11 x 6 cm, valamint több rekesszel.Az első könnyen elérhető zseb fér egy mobil telefon töltő, adatkábel, fülhallgató, jegyek, stb.A fő zseb fér ételek, ruhák, egy kis könyvek száma, valamint néhány egyéb lényeges.A belső cipzáras zseb értékek, mint a telefon, a pénztárcám.Az oldalsó zsebek tartani egy vizes palackot, esernyőt, illetve szövet. 【Alkalmas a Különböző Forgatókönyvek】- alkalmas utazás, túrázás, kempingezés, kerékpározás, kirándulások, nyaralások, vidámparkok, illetve egyéb szabadtéri tevékenységek, valamint a mindennapi használat során.Ez is lehet adni, mint egy ajándék, hogy barátok, rokonok. 【Figyelmet】- Ez a hátizsák nem használhatják gyermekek 12 alatt.Ez nem alkalmas, mint egy profi számítógép táska. 【Összehajtható & Könnyű】- Ez az összecsukható hátizsák készült ultra-könnyű, vízálló nylon anyagból.Súlya mindössze 0.7 kg lehet hajtani tárolt, kényelmesen a trolibusz esetében vagy a táskánkban van, amikor az utazás, vagy vásárlás. 【Aranyos színű】- A szín kombináció nagyon aranyos könnyű mérkőzés a ruhát. 【Multi-rekesz】- van egy kapacitása 20 liter, intézkedések 16.5 x 11 x 6 cm, valamint több rekesszel.Az első könnyen elérhető zseb fér egy mobil telefon töltő, adatkábel, fülhallgató, jegyek, stb.A fő zseb fér ételek, ruhák, egy kis könyvek száma, valamint néhány egyéb lényeges.A belső cipzáras zseb értékek, mint a telefon, a pénztárcám.Az oldalsó zsebek tartani egy vizes palackot, esernyőt, illetve szövet. 【Alkalmas a Különböző Forgatókönyvek】- alkalmas utazás, túrázás, kempingezés, kerékpározás, kirándulások, nyaralások, vidámparkok, illetve egyéb szabadtéri tevékenységek, valamint a mindennapi használat során.Ez is lehet adni, mint egy ajándék, hogy barátok, rokonok. 【Figyelmet】- Ez a hátizsák nem használhatják gyermekek 12 alatt.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik