• Újszülött
Laza Fogak Érdekel, Fogkrém, Laza Fogak Érdekel, Fogkrém, Ginseng Természetvédelmi Fogkrém,Fogfehérítés Friss Levegőt (1db)

Laza Fogak Érdekel, Fogkrém, Laza Fogak Érdekel, Fogkrém, Ginseng Természetvédelmi Fogkrém,Fogfehérítés Friss Levegőt (1db)

HUF 719.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

[Természetes Alapanyagokból] Laza Fogak Érdekel, Fogkrém természetes összetevőket tartalmaz, amelyek hatékonyan, gyorsan eltávolítani év foltok által okozott kávé, tea, bor, így erősebb fogak A természetes összetevők a fogkrém szelíd elég a mindennapi használat támogatása a teljes száját.A természetes ízt hagy a szájban friss érzést!. [Friss Levegőt] . A Friss Levegőt fogkrém megáll a rossz lehelet, valamint segít frissíteni a levegőt.Minden látható része a mosoly fehérebb!. A fogkrémet, tartja a lélegzet friss minden nap ad egy jobb hangulatban. [KÖNNYŰ HASZNÁLNI]. - Egyszerűen csak fogat mosni, a fogkrém 3 percig, naponta kétszer, a jó eredmények. [Természetes Alapanyagokból] Laza Fogak Érdekel, Fogkrém természetes összetevőket tartalmaz, amelyek hatékonyan, gyorsan eltávolítani év foltok által okozott kávé, tea, bor, így erősebb fogak. A természetes összetevők a fogkrém szelíd elég a mindennapi használat támogatása a teljes száját.A természetes ízt hagy a szájban friss érzést!. [Friss Levegőt] . A Friss Levegőt fogkrém megáll a rossz lehelet, valamint segít frissíteni a levegőt.Minden látható része a mosoly fehérebb!. A fogkrémet, tartja a lélegzet friss minden nap ad egy jobb hangulatban. [KÖNNYŰ HASZNÁLNI]. - Egyszerűen csak fogat mosni, a fogkrém 3 percig, naponta kétszer, a jó eredmények.Hatás ez a termék : Felfrissíti a levegőt, tartsd a szád, nedves, friss, illatos, erősíti a fogakat.Rövid leírás : a Termék Neve : Laza Fogak Érdekel, Fogkrém műszaki adatok : 100 g/tabletta Csomag tartalma 1/2/3 * Laza Fogak Érdekel, Fogkrém.

Főbb jellemzők

100g/tablet:
Package includes 1/2/3 * Loose Teeth Care Toothpaste :

A vevőknek is tetszik