• Újszülött
2DB Fogkrém, Lila Fogkrém Fogfehérítés, Fogfehérítés Fogkrém a Fogak Tisztítása, Javítja a Fogak Fényerő Csökkentése Sárgás (Lila+Narancs)

2DB Fogkrém, Lila Fogkrém Fogfehérítés, Fogfehérítés Fogkrém a Fogak Tisztítása, Javítja a Fogak Fényerő Csökkentése Sárgás (Lila+Narancs)

HUF 2088.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

[Természetes Alapanyagokból] : Növényi kivonás előkészítése biztosítani nyilvánvaló fehérítő hatása a fogak, valamint átfogó védelmet biztosít az íny, fogak, valamint, hogy a frissebb levegőt [Fogak Mélyen Tisztító Fogkrém] : Nano-hidroxiapatit formula fogkrém hab képes áthatolni a zománc hasadékok, majd távolítsa el az élelmiszer-részecskék, mélyen foltok beágyazott ott, a hatás eléréséhez eltávolítása mély foltok. [Fogfehérítés] : Tartalmaz speciális folteltávolító képlet, hogy távolítsa el a mély foltok, hogy a fogak fehérebbek, hogy a mosolyod szebb, Ideje, hogy megmutasd a fényesebb, fehérebb Mosolyt. (Ajánlott fogat mosni, naponta kétszer). [Friss A Leheleted] : Tartalmaz növényi kivonatok, az íz, hosszú életű, friss, Hogy a fogakat egészségesebb, amely egy hosszan tartó friss levegőt.Elősegíti az Erős Fogzománcot, Fehér Fogak, Harcol a Rossz Lehelet. [Anti-üregek & Javítja a Fogzománcot] : A hatalmas fogzománc fogkrém hatékonyan megakadályozza a fogszuvasodást, óvatosan távolítsa el a foltokat, valamint javítja az általános egészségi a fogzománcot.A fogakat egészségesebb, majd megeheted, félelem nélkül.Szolgáltatás : 1. Hatékonyan fehéríti a fogakat, hogy a mosolyod szebb. Tartalmaz szorbit, xilit, glicerin, illetve egyéb összetevők is, amelyek nagyon biztonságos, biztonságosan használható. Ideje, hogy megmutasd a fényesebb, fehérebb Mosolyt. Javítani érzékeny fogak, javítja a zománc kezelni fogak érzékenysége, hadd élvezze a különböző jeges vagy forró dolgokat szabadon.Leírás : Nettó tartalom : 30ml/1/oz/üveg Anyaga : Szorbit, Xilit, Glicerin Színe Fogkrém : Purple (Fogfehérítés), Narancssárga (Fogak Helyreállítása) Csomagolási méret : 3.5 cm-es Csomag tartalma : 2 db Fogak Tisztítására Fogkrém Megjegyzés : 1.Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, hogy egy hiba 1-2 cm, kérjük, győződjön meg róla, hogy nem bánja, megrendelés előtt.Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik