• Újszülött
AKOAK 1 Csomag Széles karimájú, Magas-elasztikus Fejpánt Italra Hölgyek Fürdés Kemoterápia, Cap hajápolás Sapka (Fekete)

AKOAK 1 Csomag Széles karimájú, Magas-elasztikus Fejpánt Italra Hölgyek Fürdés Kemoterápia, Cap hajápolás Sapka (Fekete)

HUF 628.20
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Ezt fel lehet használni, mint egy éjszakai kap, kemoterápia, cap vagy hajápolás kapNagyon kényelmes, rugalmas anyag, beállíthatja, hogy a méret hossz az ön igényei szerint.Meg lehet védeni a haj, a haj tiszta, rendezett, amíg alszol.Ez maximalizálja a nedvesség, a haj növekedését, a fényt.Ez a tökéletes ajándék magadnak vagy barátaidnak.Alkalmas arra, hogy a nők a természetes haj, hosszú, göndör haj vagy a rövid haj, valamint a betegek hajhullás alatt kemoterápia.Ezt fel lehet használni, mint egy éjszakai kap, kemoterápia, cap vagy hajápolás kap.Nagyon kényelmes, rugalmas anyag, beállíthatja, hogy a méret hossz az ön igényei szerint.Meg lehet védeni a haj, a haj tiszta, rendezett, amíg alszol.Ez maximalizálja a nedvesség, a haj növekedését, a fényt.Ez a tökéletes ajándék magadnak vagy barátaidnak.Alkalmas arra, hogy a nők a természetes haj, hosszú, göndör haj vagy a rövid haj, valamint a betegek hajhullás alatt kemoterápia.Leírás : Anyag : Szatén szövet + rugalmas szövet Szín : Fekete, Fehér, Kék, Arany, borvörös, Ezüst, Lila, Rózsaszín Méret : 58 / 22.8 hüvelyk fej kerülete (ingyenes kód),egy méret a legtöbb felnőtt Súly : Kb. 35g Alkalmazandó neme : Férfi, mind a női Csomag tartalma : 1 x Alszik Kap Funkció : - Úgy lehet használni, mint egy italra, kemoterápiát kap, vagy hajápolás kap. - Nagyon kényelmes, rugalmas anyag, beállíthatja, hogy a méret hossz az ön igényei szerint. - Meg fogja védeni a haj tiszta, miközben alszol. - Ez maximalizálja a nedvességet a hajad, majd hozzáteszi, ragyog. - Megakadályozza a haj egyesítő, hogy a stílus könnyebb. - Tartós, rugalmas szalag, maradhat a helyén, még alvás közben! - A tökéletes ajándék magadnak, vagy egy barát.Alkalmas természetes, hosszú vagy rövid haj a nők is alkalmas kemoterápia hajhullás betegek.Megjegyzések : - Miatt különbség a különböző jelenít meg, a kép nem tükrözi a tényleges színe a projekt. - Hasonlítsa össze a részlet méretek, kérem, engedje meg, 1-3cm hiba miatt kézi mérés. - A kép nagyítva részletek megjelenítése - lásd a leírást a tényleges méret. - JÓ SZOLGÁLTATÁST KAP : szeretjük a vásárló, az ön elégedettsége a legfontosabb, lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése, igyekszünk legjobb tudásunk szerint megoldani minden problémát, hogy találkozzunk.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik