• Újszülött
Professzionális Tetoválás Rotary Gép Motor Cam Alkatrészek - Állítható Közvetlen Különc Kerék Tetoválás Készletek (A Kulcs Doboz)

Professzionális Tetoválás Rotary Gép Motor Cam Alkatrészek - Állítható Közvetlen Különc Kerék Tetoválás Készletek (A Kulcs Doboz)

HUF 2.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

KÜLÖNC KERÉK : Alkalmas minden közvetlen meghajtású tetoválás motorsTöbb különc méretben állítható, valamint a csavarokat meghúzni, hogy elérjék a kívánt különcség.All-in-one : Könnyen észre a sokoldalú all-in-one gép.Alkalmas mind közvetlen hajtás tetoválás motors.A hossza a tetováló tű (tű stroke) lehet beállítani, ha szükséges, hogy megfeleljen a legtöbb igényes tű hossza.Nagy pontosságú modell : Precíziós, nem rozsdamentes acél precíziós cam csapágyak a rotary tetováló gépek, vésett, rozsda ellenálló, tartós, könnyű, rozsdamentes acél.A ravaszt könnyen állítható : egyszerű, gyors, hatékony, gazdaságos.Használja 1,5 mm-es imbuszkulcs, hogy lazítsa meg a belső különc lemez beállító csavart, akkor ugyanazt a kulcsot, hogy a hold a belső különc lemezt, majd húzza a kívánt numerikus skála. 100% - os Pénz Vissza Elégtételt : Ha bármilyen okból nem elégedett a vásárlás, vissza a teljes vételárat.A különc kerék alkalmas minden tetoválás direct drive motor gépek.Meg lehet állítani, hogy a hossza a tetováló tű (tű stroke) igényeinek megfelelően.ez a termék könnyen vettem észre, hogy a multi-function egy gép, valamint többcélú egy gép.Ez is könnyen állítható a kulcs, amely egyszerű, gyors, hatékony, magas ár-teljesítmény. Állítható lökethossz, beállíthatja, hogy a hossza a tetováló tű (tű stroke) igényeinek megfelelően. Könnyen vettem észre, hogy a multi-function egy gép, valamint többcélú egy gép. Ez könnyen állítható a kulcs, amely egyszerű, gyors, hatékony, nagy teljesítményű. Alkalmas minden tetoválás direct drive motor gépek. Készült minőségi anyag, amely anti-rozsda, tartós, könnyű.Specifikáció : Elem Típus : Különc Kerék Anyaga : Rozsdamentes Acél Színe : Ezüst Ki Cam Kerék Átmérő : Kb.7 Belső Cam Kerék Átmérő : kb. 29g Csomag Lista : 1 * Különc Kerék 1 * Villáskulcs 1 * Doboz Megjegyzés : a Monitorokat nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

Főbb jellemzők

Item Type:
Eccentric Wheel
Material:
Stainless Steel
Color:
Silver
Out Cam Wheel Diameter:
Approx.2cm / 0.7in
Inner Cam Wheel Diameter:
approx.1cm / 0.3in
Weight:
Approx. 29g
Package List:
1 * Eccentric Wheel:
1 * Wrench:

A vevőknek is tetszik